Karahamzalı İlkokulu

Vizyon: Herkes öğüt vermek yerine örnek olsun. Herkes ben değil biz olsun. Bütün veliler bizim destekçimiz olsun. Okulumuz ikinci evimiz olsun. Ve istiyoruz ki biz bütün okullara örnek olalım ve en güzel okul bizim olsun.

Misyon: Dünyanın aradığı barış ve huzur ortamının sağlanmasında geçmişte olduğu gibi günümüzde ve gelecekte de en önemli unsur olacak büyük ve güçlü Türkiye´nin gerçekleşmesi için; Türk Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda Vatanına, milletine, ailesine ve yaşadığı çevreye karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde, milletinin birlik ve beraberliğine, ülkesinin bağımsızlığına, bayrağına düşkün, ileri görüşlü, yetenekli, çağın bilgi ve donanımına sahip aydın fertler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 09:15 14:35
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz taşıma merkezidir. Okulumuza şu köylerden öğrenciler gelmektedir. YENİCE-TATLIKUYU-ESKİKARSAK-ÇANAKÇI PEKER KARDEŞLER ÇİFTLİĞİ-GÜMÜŞYAKA-İNLER- KARABENLİ-HACIMUSLU-ILICA-YENİMEHMETLİ-YILDIZLI-ÇANAKÇI-TÜRKKARSAK

WEB - https://karahamzaliio.meb.k12.tr

Adres - Karahamzalı Mahallesi / Polatlı / ANKARA

Adres - Karahamzalı Mahallesi / Polatlı / ANKARA

Ulaşım Özel araçlarla yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine Uzaklık 17 km dir. İl Merkezine Uzaklık 96 km dir.